Bijbel in het leven van alledag
Inschrijven
Event
Palliam cursus
Datum
Donderdag 29 april en 27 mei
Tijd
Van 14.00 tot 15.30 uur
Locatie
Palliam Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
Vrijwillig middels de "steun ons" knop rechtsbovenaan
Wachtlijst

Wanneer dit event is volgeboekt dan kunnen we je naam op de wachtlijst zetten. Stuur een mailtje aan info@palliam.nl.

Anderhalvemeter
We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en beperken daardoor het aantal deelnemers aan dit event plus dat we dringend adviseren om een mondkapje te dragen.


Bijbel in het leven van alledag
bezinning

Bijbel in het leven van alledag

Je wilt wel eens een Bijbelverhaal goed lezen, maar… hoe zou je dat nu kunnen doen? Samen met anderen is een beproefde methode gebleken. Bij deze bijeenkomsten staat telkens één Bijbelverhaal centraal. Dit seizoen zullen we focussen op de parabels van Jezus en zullen wij met elkaar de kracht van deze tot de verbeelding sprekende gelijkenissen ervaren. Door te vragen, in gesprek te gaan, te verinnerlijken, kun je wellicht de verfrissende realiteit van deze eeuwenoude verhalen voor jouw eigen leven op het spoor komen. Je zult ervaren dat deze verhalen jouw leven van alledag op een verrassende manier kunnen verrijken.

Bijbel in het leven van alledag

Charles Horsthuis

Gepensioneerd pastoraal werker Charles Horsthuis is een bevlogen verteller. Voor hem gaat het niet alleen om het verstandelijk begrijpen van de Bijbel, maar om de betekenis ervan en het verband met de dingen om je heen. Zijn spirituele toewijding brengt het leven van alledag in balans.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.