Niets hebben & alles bezitten ~ online
Inschrijven
Event
P-eye
Datum
Maandag 9 en 30 november
Tijd
Van 19.30 tot 20.15 uur
Locatie
online Zoom event Palliam netwerk
Bijdrage
€ 7,- (twee online sessies)

Niets hebben & alles bezitten ~ online
bezinning

Niets hebben & alles bezitten ~ online

Aan de buitenkant verschillen religies enorm, maar hoe dieper je naar binnen gaat hoe meer de verbondenheid zichtbaar wordt. Hun mystieke teksten spreken één taal. De taal van het hart, van het mysterie, van God. Het verbindt mensen met elkaar vanuit dezelfde beweging. Men gaat van mateloze onrust naar serene rust; van zoeken naar vinden; van niets hebben naar alles bezitten.

In de psychologie wordt aandacht geschonken om de beste versie van jezelf te ontwikkelen. Kennis van de mystiek kan je helpen om het authentieke in jezelf te ontdekken waardoor je een rijk en zinvol leven krijgt. Psycholoog Vincent Duindam is gefascineerd door het krachtenspel tussen mystiek, religie en psychologie.

Deze P-eye's gaan over zijn zwerftocht tussen deze disciplines, die wat hem betreft eindigt zodra je een staat van belangeloosheid weet te bereiken. Wanneer je helemaal vrij bent van zelfzucht. Pas dan handel je niet meer vanuit een perspectief van isolement en tekort, maar vanuit verbondenheid en overvloed. Kom het ervaren en schrijf je in!

Vincent Duindam

Vincent Duindam is als psycholoog en docent verbonden aan de Universiteit van Utrecht. Daarnaast is hij auteur van een tiental boeken over spiritualiteit, relaties en ouderschap. Ook schrijft hij geregeld spraakmakende artikelen in bladen als Happinez, Psychologie Magazine en debezieling.nl.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.