Opening zomertentoonstelling 2021
Inschrijven
Event
Palliam opening
Datum
Zondag 11 juli
Tijd
Van 16.00 tot 17.00 uur
Locatie
Maria ter Zeekerk Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk Zee
Bijdrage
Vrijgevig
Parkeren
Vraag om een P-kaart van € 1,-

Opening zomertentoonstelling 2021
bezinning

Opening zomertentoonstelling 2021

In de zomertentoonstelling van vorig jaar zou stil worden gestaan bij het feit dat wij in Nederland al 75 jaar in vrijheid mogen leven. Nu tellen we daar alweer een jaar bij op. Een jaar waarin vrijheid ook voor ons plots een andere betekenis gekregen heeft. In tegenstelling tot de inwoners van ons land 76 jaar geleden, kregen wij te maken met een onzichtbare bezetter die ons de vrijheid ontnam. En hoe mooi was het toen en ook nu om te zien dat mensen compassie hebben met elkaar. Zich durven laten raken en in beweging laten zetten door de nood van de ander. Hoe dan vrijheid ten diepste gevoeld, ervaren en gevierd kan worden. Daarom is ervoor gekozen om het thema Vrijheid vanuit Compassie te blijven gebruiken.

De officiële opening wordt verricht door de burgemeesters van Noordwijk en Teylingen waarna we met elkaar toasten op deze bijzondere expositie.

 

 

Opening zomertentoonstelling 2021

Zomertentoonstelling organisatie

Marije Groenewoud, Piet van der Ploeg en Moniek de Zeeuw zijn drie bevlogen cultuurliefhebbers. Zij weten een verbinding te leggen tussen generaties en tussen de verschillende dorpskernen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de opmerkelijke zomertentoonstelling in het kader van 'Vrijheid vanuit compassie'.

 


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.