Eerlijk gelogen ~ schrijfworkshop
Event
P-workshop
Datum
Najaar 2020
Tijd
Van 09.30 tot 12.00 uur
Locatie
Palliam Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
€ 50,- (voor vier ochtenden)
Anderhalvemeter

We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en waardoor het aantal deelnemers aan dit event beperkt is plus dat we dringend adviseren om een mondkapje te dragen.

Deze schrijfworkshop is volgeboekt!


Eerlijk gelogen ~ schrijfworkshop
inspiratie

Eerlijk gelogen ~ schrijfworkshop

Eén van de opvallendste schrijftrends is de autofictie. Een levensverhaal waarin werkelijk gebeurde feiten zijn vermengd met allerlei verzinsels. Leugens, zo je wilt. In deze workshop leer je hoe je over een bepaalde periode uit je leven of een voorval kunt schrijven. Wat je allemaal niet meer weet (of niet wilt weten) vul je aan met je eigen verbeelding. Het resultaat is een spannende wereld die dichtbij de realiteit ligt. Het opheffen van de barrière tussen werkelijkheid en fictie, tussen autobiografie en roman is een ontdekkingstocht naar de levensvragen in jezelf. Schrijfster Eva Burgers zal je daarbij helpen om een soepel lezend verhaal te maken waar je trots op bent. En, dat je misschien wel ooit als boek wilt gaan uitgeven.

Eva Burgers

Schrijfster Eva Burgers (Katwijk) is begonnen als journalist. Een neus voor misdaadnieuws zorgde ervoor dat ze rechercheur Zware Criminaliteit werd. Inmiddels kan ze leven van haar boeken en combineert ze politie-ervaringen met liefde voor het schrijven. Eva heeft een tiental spannende jeugdboeken op haar naam staan, heeft een crimineel TV-format voor RTL ontwikkeld en in november jl. is haar 1e thriller voor volwassenen uitgekomen: ’Stil’.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.