Steun ons netwerk vrijgevig!

Als netwerk hebben wij de ambitie om het leven van mensen te verrijken met inspiratie, bezinning & ontmoeting. Met je donatie maak je het mogelijk dat meer mensen kennisnemen van de events van Palliam. Hierdoor kan ons netwerk voor zingeving & levenskunst zich verder ontwikkelen.

Reuze bedankt!

Waarom is je steun nodig?

De bedragen die we ontvangen gebruiken we vooral om meer mensen te bereiken, zodat we meer mensen kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar zingeving en levenskunst. Zo help je ons bijvoorbeeld om geregeld (online) events en video’s te produceren.

Wil je liever via een gewone overschrijving doneren?

Je kunt ook handmatig (eventueel periodiek) een bedrag aan ons overmaken. Dit kan op naam van Palliam in Noordwijk, onder vermelding van Vriend. Het IBAN nummer is: NL75 RABO 0330 1597 39

Is mijn steun aftrekbaar van de belasting?

Palliam is een initiatief van de RK parochie Sint Maarten, die is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kan je belastingvoordeel genieten volgens de zogenaamde giftenaftrekregeling. Ook is het mogelijk om Palliam een bedrag na te laten. Via de parochie is het netwerk vrijgesteld van erfbelasting. Meer informatie over nalatenschappen? Neem dan contact op.

Ja, ik steun Palliam
Contactgegevens

€ 0,00