God is my DJ ~ ligconcert
Inschrijven
Event
P-ligconcert
Datum
Zaterdag 10 april
Tijd
Van 20.00 tot 21.30 uur
Locatie
Maria ter Zeekerk Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk Zee
Bijdrage
€ 10,-
Anderhalvemeter
Er zijn 50 ligplekken in de kerk. Reserveren is verplicht. Vol = vol. Op de avond zelf zijn geen kaarten aan de deur te koop.

God is my DJ ~ ligconcert
ontmoeting

God is my DJ ~ ligconcert

Wanneer je liggend luistert naar de muziek van DJ Deacon Cross kan je tot de ontdekking komen dat alles en iedereen ten diepste met elkaar is verbonden. Zijn muziek neemt je mee naar een plek  waar hemel en aarde samen komen. De unieke sfeerbeelden en lichteffecten prikkelen je verbeelding. Hij laat je met zijn total performance ervaren hoe housemuziek de grenzen van tijd en ruimte kunnen overstijgen om zo een haast religieuze beleving te geven. Door de muziek heen klinkt het persoonlijke DNA van deze DJ. Het vertelt het verhaal van zijn sociale relaties, van zijn roeping en zijn opdracht. Liggend op een matje in de Maria ter Zee kerk geeft deze muzikale trip -met een hoog meditatief karakter- wellicht een ervaring waarvan je altijd al hoopte dat je die een keer zou meemaken. Vooraf krijgt je een reader met de beschrijving van elk muziekstuk en na de set is er tijd voor vragen aan Steef.

Vergeet niet een comfortabele ligmat mee te nemen.

Klik hier voor een korte video van Steef over God is my DJ.

God is my DJ ~ ligconcert

Deacon Cross

Als Steef Lokken was hij jarenlang kraanmachinist in de Rotterdamse haven totdat hij werd geroepen door God. In 2018 was zijn wijding als diaken en is hij actief in twee RK-parochies van het bisdom Rotterdam. Daarnaast is hij bij het grote publiek bekend als Deacon Cross die met zijn muziek & beeld een taal spreekt die iedereen verstaat.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.