In het ritme van Iona
Event
P-spirit
Datum
Zaterdag 22 juni
Tijd
Zaterdag van 19.00 tot 20.00
Locatie
Maria ter Zeekerk Nieuwe Zeeweg 73 2202 HA Noordwijk
Bijdrage
vrijgevig
Laatste viering dit voorjaar: 22 juni

Deze zaterdag wil de Iona Groep Noordwijk vieren, bidden en zingen rondom heelwording. De internationale Iona Community houdt regelmatig ‘healing services’. In deze vieringen komen we als gemeenschap samen om met elkaar mensen die dat nodig hebben nabij te zijn, en te zegenen, zodat ieder mens in heelheid mag groeien. We bidden in deze viering niet alleen voor individuen, maar ook voor onze samenleving, voor de aarde zelf, voor conflictsituaties. Tijdens de gebedsdienst zal er een moment van handoplegging zijn. We willen met elkaar mensen die daar behoefte aan hebben, omringen met nabijheid en zegen, in de wetenschap dat God ons altijd draagt met zijn liefde en aanwezigheid. Er zal gelegenheid zijn om eigen intenties aan te dragen, die tijdens de viering zullen worden uitgesproken.
 


In het ritme van Iona
bezinning

In het ritme van Iona

Deze Iona-vieringen kennen een bijzondere, spirituele rijkdom. Voeten op de aarde, hoofd in de wolken, zou je kunnen zeggen. Mooie muziek en aansprekende liturgie. Oude overgeleverde teksten uit de traditie van het Keltisch christendom die aandacht schenken aan dat wat is. En, hoe je daarvan kunt genieten. Het brengt je terug naar onze wortels en kent een primitieve verwondering en directheid. Kom ook eens langs en raak geïnspireerd door deze aardse verbinding en maatschappelijke betrokkenheid.  

Martine Caspers & Leo Salman

Dochter en vader Salman ontwikkelen -samen met de Iona Groep Noordwijk- laagdrempelige vieringen waarin iedereen zich welkom voelt. Ze maken er werk van om opmerkelijke teksten en muziek in huis te halen. Met als resultaat een scheppingsgerichte spiritualiteit waarin de goedheid van de mens wordt benadrukt.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.
Word vriend

Help je ons mee om het programma verder uit te breiden?
 

Vriend worden