Labyrint langs Zee
Inschrijven
Evenement
Palliam te voet
Datum
Woensdag 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december
Tijd
Van 10:00 tot 12:30 uur
Locatie
De Duinrand Duindamseweg 17 Noordwijk
Bijdrage
€ 10,- (incl. twee consumpties)
Onder voorbehoud

De data in 2021 zijn onder voorbehoud. Op het moment dat de horeca weer open gaat starten we weer met het labyrint lopen.

Anderhalvemeter
We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en beperken daardoor het aantal deelnemers aan dit event plus dat we dringend adviseren om een mondkapje te dragen.

 


Labyrint langs Zee
Typ bovenstaande code over.
inspiratie

Labyrint langs Zee

Het labyrint is een oeroud symbool voor de zoektocht naar bezinning en bezieling. Je loopt een geleid pad langs de vloedlijn waarbij je niet naar een weg hoeft te zoeken. Dat maakt dat je je kunt ontspannen en concentreren. Het lopen van een labyrint kan je helpen bij het vinden van je eigen kernwaarden. Van datgene waar je echt voor wilt gaan. De start is bij restaurant De Duinrand met een kop koffie of thee. Daarna ga je lopend of fietsend naar het strand van de Duindamseslag (1 km) voor het labyrint.

Klik hier voor een korte video over het labyrint door Nel Hogervorst.

Labyrint langs Zee

Nel Hogervorst-van Kampen

Na haar pensionering als pastoraal werker is Nel Hogervorst-van Kampen nog net zo enthousiast om met mensen op weg te gaan als daarvoor. Haar bronnen van inzicht en inspiratie voor het leven van alledag wil ze graag bekend maken en met je delen.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.