Palliam aand-8-band
Inschrijven
Evenement
Palliam omarmband
Datum
Vanaf nu
Tijd
Elk moment
Locatie
Thuis
Bijdrage
€ 6,00
Levering
Het DIY setje wordt zo spoedig mogelijk door een vrijwilliger bij je thuis (in de Bollenstreek) bezorgd. Geef je keuze aan in het opmerkingen vakje.

Palliam aand-8-band
Typ bovenstaande code over.
bezinning

Palliam aand-8-band

Bij Palliam willen we omzien naar elkaar en dat doen we door een DIY set aan te bieden waarmee je jezelf en vooral ook een ander een groot plezier doet. Want het eindproduct gaat een glimlach op jouw gezicht en dat van iemand anders brengen. Daarvoor is de 'inschrijfknop' hiernaast nu te gebruiken om een bestelling te plaatsen. Wil je meer dan één aand-8-band dan kun je het aantal bovenaan ophogen. 

In de set zit een satijnen koord en een infinity bedel. Je hebt verder alleen nog een schaartje en een aansteker nodig. Het koord, met daarin twee knopen verbonden door een teken van eeuwigheid, laat zien dat jij altijd aandacht wilt hebben voor mensen.

Zit je in deze corona tijd ook meer dan anders op je telefoon? Gun je smartphone wat rust en ga aan de slag met deze aand-8-band. Hij is snel te k(n)open, stijlvol en elegant.

Van iedere set is € 3,00 bestemd voor de lokale voedselbanken, de rest is voor materiaalkosten.

Bekijk hier hoe te knopen

Palliam aand-8-band

Kleur aand-8-band

Te bestellen in blauw, groen en champagne. Geef de gewenste kleur aan bij de opmerkingen. Je kunt ook een kant en klaar exemplaar bestellen.

 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.