Palliam kompassie-band
Inschrijven
Evenement
Palliam omarmband
Datum
Vanaf nu
Tijd
Elk moment
Locatie
Thuis
Bijdrage
€ 6,00
Levering
Het DIY setje -maar ook de kant en klare band- wordt zo spoedig mogelijk door een vrijwilliger bij je thuis (in de Bollenstreek) bezorgd in de kleur zwart, donkerblauw of paars. Geef je keuze aan in het opmerkingen vakje.

Palliam kompassie-band
Typ bovenstaande code over.
bezinning

Palliam kompassie-band

Bij Palliam willen we omzien naar elkaar en dat doen we door een DIY set aan te bieden waarmee je jezelf en vooral ook een ander een groot plezier doet. Want het eindproduct gaat een glimlach op jouw gezicht en dat van iemand anders brengen. Daarvoor is de 'inschrijfknop' hiernaast te gebruiken om een bestelling te plaatsen. Wil je meer dan één kompassie-band dan kun je het aantal bovenaan ophogen. 

In de set zit een touwtje en een sluiting met kompas. Verder heb je alleen nog een schaartje en een aansteker nodig. Zo kun jij laten zien dat jij je verbonden voelt met mensen voor wie deze Coronatijd niet meevalt.

Want de epidemie doet wat met je. Heb je af en toe ook geen idee welke kant je op moet? Loop je wat doelloos rond? Knoop dan met de nodige hartstocht deze omarm-band die je een weg wijst. Leuk voor kinderen en voor mensen die klaar zijn met google-maps.

Van iedere set is € 3,00 bestemd voor de lokale voedselbanken, de rest is voor materiaalkosten.

Bekijk hier hoe te knopen

Palliam kompassie-band

De Palliam achterban

Tiny, Bertijn, Saskia, Leen, Bianca, Hubert, Gemma, Andrea, Marije, Jan, Martien, Peter, Piet, Rina, Mijke, Lia, Mieke, Daniëlle, Frank en nog vele anderen.

 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.