Schrijfcafé
Inschrijven
Event
Palliam literair
Datum
Maandag 28 juni
Tijd
van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie
Palliam Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
€ 10,- (incl. twee consumpties)
Wachtlijst

Wanneer dit event is volgeboekt dan kunnen we je naam op de wachtlijst zetten. Stuur een mailtje aan info@palliam.nl.

Anderhalvemeter
We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en waardoor het aantal deelnemers aan dit event beperkt is plus dat we dringend adviseren om een mondkapje te dragen.


Schrijfcafé
ontmoeting

Schrijfcafé

Hou je van schrijven maar komt het er niet van? Wil je je gedachten ordenen maar mis je een pakkend onderwerp? Bij dit Palliam Schrijfcafé kan je elke laatste maandag van de maand vrijuit komen schrijven. Het is geen cursus, je hoeft er niets te presteren of te bewijzen. Het gaat vooral om het plezier van schrijven en mogelijke ontdekkingen die je gaat doen.

Elk Schrijfcafé staat op zichzelf. Je gaat telkens met een andere, korte schrijfopdracht aan de slag. Door de opdracht krijg je focus, een richting om je gedachten te ordenen. Het resultaat kan een verhaal zijn maar ook een gedicht. Aan het eind van de avond is er gelegenheid om je tekst aan elkaar voor te lezen. Dit is altijd vrijwillig. Dus als je het te persoonlijk vindt dan is dat helemaal prima. Het voorlezen is een ontspannen manier om van elkaar te horen wat de schrijfopdracht bij je op gang heeft gebracht.

Het schrijven zelf is een creatieve bezigheid. Frank Jonker zorgt ervoor dat de sfeer tijdens de avond ontspannen is, met ruimte voor humor. Het Schrijfcafé is de perfecte plek om vrijuit te experimenteren. Verras jezelf met een pakkende tekst. Of je nu bar weinig hebt geschreven of al eindeloos veel, je bent van harte welkom in dit Schrijfcafé.
Schrijfcafé

Frank Jonker

Ruim 25 jaar helpt Frank als professioneel mentor-coach de menselijke veerkracht te versterken. Hij heeft ervaren dat creatief schrijven daarbij kan helpen om op een ontspannen manier een nieuw perspectief te ervaren.  


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.