Schrijfcafé
Inschrijven
Evenement
Palliam literair
Datum
Maandag 11 april
Tijd
van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie
Duinzaal ~ Maria ter Zeekerk Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
€ 10,- (incl. koffie/thee)
NB

Het schrijfcafé gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Wanneer het is volgeboekt (max 12 personen) kunnen we je naam op de wachtlijst zetten. Stuur daartoe een mailtje aan info@palliam.nl.

 

 


Schrijfcafé
Typ bovenstaande code over.
inspiratie

Schrijfcafé

Hou je van schrijven maar komt het er niet van? Wil je je hoofd leegschrijven maar mis je een pakkend onderwerp? Bij dit Schrijfcafé kan je elke laatste maandag van de maand vrijuit komen schrijven. Het is geen cursus, je hoeft er niets te presteren of te bewijzen. Het gaat vooral om het plezier van schrijven en mogelijke ontdekkingen die je gaat doen.

Elk Schrijfcafé staat op zichzelf. Je gaat telkens met andere, korte schrijfopdrachten aan de slag. Deze kunnen je op een spoor zetten en een richting geven om je gedachten te ordenen. De resultaten van deze opdrachten kun je in een veilige omgeving met elkaar delen. Dit is echter altijd vrijwillig. Dus als je het te persoonlijk vindt dan is het helemaal prima om het niet te doen. 

Het schrijven zelf is een creatieve bezigheid. Frank Jonker zorgt voor een ontspannen sfeer met ruimte voor de nodige humor. Het Schrijfcafé biedt een goede gelegenheid om te experimenteren. Of je nu veel of weinig geschreven hebt, je bent van harte welkom in dit Schrijfcafé.
 

 

Schrijfcafé

Frank Jonker

Ruim 25 jaar helpt Frank als mentor-coach de menselijke veerkracht te versterken. Hij heeft ervaren dat creatief schrijven hierbij kan helpen. In september verschijnt zijn boek 'veerkracht als leerkracht'.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.