Schrijven is echt van mij
Inschrijven
Event
P-workshop
Datum
Woensdag 24 april & 22 mei
Tijd
van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie
Palliam Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
€ 10,- per keer (parkeren € 1,- vraag om P-kaart)
20 februari:

Nu dat de zon wat sterker én vaker schijnt, is er de behoefte er op uit te trekken. Een kort fietstochtje, een weekendje-weg. Misschien maak je plannen voor de zomervakantie. Blijf je dichtbij huis of zoek je verder weg?

Wat vertelt een bestemming over jou?  Met dit thema gaan we in het Schrijfcafé van 20 februari onderzoekend aan de slag.


Schrijven is echt van mij
inspiratie

Schrijven is echt van mij

Het maandelijkse schrijfcafé is ideaal om op een ontspannen manier korte verhalen te schrijven, vragen te beantwoorden of plannen te bedenken. Creatief schrijven brengt je dichter bij jezelf. Het onderwerp is iedere keer weer anders. Verschillende werkvormen zorgen ervoor dat je woorden als vanzelf uit je pen vloeien. Je gaat altijd naar huis met een verrassende tekst. Je schrijft voor jezelf maar -wanneer je dat wilt- luistert iedereen naar je. Het schrijven geeft je meer inzicht, rust en ruimte.

Kitty Kuipers

Kitty meent dat alles en iedereen in een cyclische beweging is verbonden. Schrijven brengt je helderheid daarover en bijna als vanzelf komen er antwoorden. Haar enthousiasme, kennis, werk- en levenservaring zetten je (pen) in beweging.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.
Word vriend

Help je ons mee om het programma verder uit te breiden?
 

Vriend worden