Stip 'n Steen
Inschrijven
Event
P-workshop
Datum
Woensdag 10 maart 2020
Tijd
van 10.15 tot 12.00 uur
Locatie
Palliam Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
€ 5,- (Parkeerkaart € 1,-)
Wachtlijst

Wanneer dit event is volgeboekt kunnen we je naam op de wachtlijst zetten. Stuur een mailtje aan info@palliam.nl.

Anderhalvemeter
We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en beperken daardoor het aantal deelnemers aan dit event plus dat we dringend adviseren om een mondkapje te dragen.


Stip 'n Steen
inspiratie

Stip 'n Steen

Een creatieve manier om met liefde een dierbare te gedenken, is door herinneringen in stippen vast te leggen op een gedenksteen. Dotpainting (schilderen in stippen) is een oeroude schildertechniek van de Australische Aboriginals. Met allerlei stippen maken ze daar unieke beeldverhalen. Onder leiding van Dian Labrujère ga je op een gedenksteen een patroon van stippen maken. Hiermee hiermee stip je als het ware herinnering voor herinnering tot een uniek verhaal. Met dotpainting sta je even stil bij jezelf en kan je wat tot rust komen. Zo creëer je met aandacht en liefde een unieke gedenksteen.

Dian Labrujère

Uitvaartondernemer Dian Labrujère vindt aandacht het meest oprechte kado om te geven. Daarnaast kan zij zich via allerlei technieken creatief goed uitleven. Haar hobby's deelt zij graag met anderen. Het is voor haar een vorm van betrokken zijn, verbinding maken en ruimte geven aan eigenheid.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.