Tijd voor jezelf
Volgeboekt!
Event
Palliam workshop
Datum
Zondag 25 april, 2, 9, 16, 23 & 30 mei
Tijd
Van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie
Palliam Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
€ 50,- (6 avonden)
Wachtlijst

Wanneer dit event is volgeboekt dan kunnen we je naam op de wachtlijst zetten. Stuur een mailtje aan info@palliam.nl.

Anderhalvemeter
We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en beperken daardoor het aantal deelnemers aan dit event plus dat we dringend adviseren om een mondkapje te dragen.

 


Tijd voor jezelf
ontmoeting

Tijd voor jezelf

Om te mediteren of mindful door het leven te gaan hoef je niet op een berg in Tibet te gaan zitten. Het kan gewoon overal en altijd. Het geregeld tijd voor jezelf nemen is geen luxe maar een levensbehoefte. In deze workshop leert Marije Groenewoud je van alles over verschillende vormen van meditatie. Kom erachter welke meditatievorm op een bepaald moment bij jou past en ervaar hoe helend het is voor lichaam en geest. Tijdens elke cursusavond wordt er veel tijd besteed aan allerlei praktische oefeningen. Hiervoor zijn makkelijk zittende kleding en warme sokken handig. Deze zondagavonden zullen je van de nodige rust voorzien. Rust die je, in oefeningen verpakt, kunt meenemen jouw week in.

Klik hier voor een korte video over mindful mediteren met Marije
Tijd voor jezelf

Marije Groenewoud

Marije Groenewoud kent de kracht van het trainen van het onderbewuste en ziet het als belangrijk onderdeel voor een goede psychische balans. Zij geeft trainingen over het belang van dromen, het nut van mediteren en het effect van bewustwording.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.