Woorden van liefde
Inschrijven
Evenement
Palliam lezing
Datum
Woensdag 22 september
Tijd
Van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie
Victorhuis ~ St. Victor Sporkenhout 12 Noordwijkerhout
Bijdrage
€ 7,-
Wachtlijst

Wanneer dit event is volgeboekt dan kunnen we je naam op de wachtlijst zetten. Stuur een mailtje aan info@palliam.nl.

Anderhalvemeter
We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en beperken daardoor het aantal deelnemers aan dit event plus dat we dringend adviseren om een mondkapje te dragen.


Woorden van liefde
Typ bovenstaande code over.
inspiratie

Woorden van liefde

Van dichter en zanger Leonard Cohen (1934 -2016) is bekend dat hij veel liefdesrelaties met vrouwen heeft gehad én bezongen. Er zijn prachtige songs uit voortgekomen. Als Cohen over liefde zingt, dan heeft hij het vaak ook over het ingewikkelde van relaties. Gemis, eenzaamheid en scheiding liggen altijd op de loer. Maar de liefde heeft in zijn werk ook een veel diepere betekenis gekregen. Spiritueel en mystiek geladen teksten hierover zijn hem niet vreemd. Op deze avond gaan we luisteren naar verschillende bijzondere liefdesliederen van Leonard Cohen. Hierdoor kan je zomaar verbinding met jezelf ervaren. Kenner en levenslange fan Frank Kazenbroot zal er zijn licht over laten schijnen. Weet dat je meer dan welkom bent!

Woorden van liefde

Frank Kazenbroot

Studeerde theologie en was jarenlang kloosterling in de abdij van Berne. Na zijn uittreden in 2008 werd hij geestelijk verzorger in een Rotterdamse gevangenis. Momenteel is hij geestelijk verzorger in het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer. In 2018 verscheen zijn boek: "Wees lief voor deze ziel, veertig vensters op Leonard Cohen"


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.