De HEEL-reep
Evenement
Palliam medicinaal
Datum
In het weekend achterin de kerken, door de week op de koffietafel in de pastorie
Tijd
Onbeperkt
Locatie
Parochie Sint Maarten Warmond, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Noordwijk
Bijdrage
uw eigen steentje

De HEEL-reep
Typ bovenstaande code over.
bezinning

De HEEL-reep

Een eenvoudig stukje papier met daarop een mooie foto en een spreuk uit de Bijbel of de katholieke traditie, dat is de HEEL-reep. Ze wil mensen met elkaar in gesprek brengen over de spreuk die erop staat. Het is een manier om gehoor te geven aan de opdracht van Jezus om Zijn goede nieuws met elkaar te delen en te verspreiden. Om samen Kerk te zijn.

Daarom kan en mag deze reep ook provocerend en confronterend zijn. Ze roept op tot discussie om zo met elkaar te kunnen komen tot wat echt wezenlijk is. Daarnaast is de HEEL-reep een deelreep. Voel je dan ook vrij om een HEEL-reep weg te geven aan iemand die bijvoorbeeld wel een beetje blijdschap of troost gebruiken kan. Natuurlijk geldt dit ook voor jezelf.

Een waarschuwing: teveel HEEL-repen in één keer tot je nemen kan misselijk maken. Daarin verschillen ze niet van die van chocolade.

Matigheid geboden dus...

De HEEL-reep

Schat in de akker

De HEEL-repen zijn te vinden in de Palliam schatkistjes op de lokale secretariaten. Misschien heb je zelf ook wel een Bijbelse spreuk of een citaat van een heilige wat jou inspireert of bemoedigt. Voel je vrij om er een mooie foto bij te zoeken en hem op te sturen naar info@palliam.nl 

Wie weet is jouw HEEL-reep dan straks te vinden in één van die schatkistjes.