Grasduinen in de bibliotheek van God
Inschrijven
Evenement
Palliam literair
Datum
Donderdag 13 april en 11 mei
Tijd
Van 10.00 tot 11.30 uur
Locatie
Duinzaal ~ Maria ter Zeekerk Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
Vrijwillig middels de 'steun ons knop' rechtsbovenaan

Grasduinen in de bibliotheek van God
Typ bovenstaande code over.
bezinning

Grasduinen in de bibliotheek van God

Staat hij bij jou ook al jaren in je thuisbibliotheek? Die bibliotheek van God die we beter kennen als de Bijbel. En staat hij daar alleen maar te staan, in plaats van dat je leest wat er in staat, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen?

Kom dan naar de grasduinbijeenkomsten rond de bijbel onder leiding van Charles Horsthuis. Iedere bijeenkomst ga je samen met hem en anderen een Bijbelverhaal lezen en op zoek naar wat deze tekst jou wil zeggen. Het samen lezen met anderen, horen over de achtergronden bij het verhaal en in gesprek gaan laat je ervaren dat deze bibliotheek, deze verzameling van boeken, super actueel is en je handvatten kan aanreiken waar je wat aan hebt vandaag de dag.

Enige kennis van de Bijbelverhalen is wenselijk. Het is echter ook weer geen diepgravende Bijbelstudie.

Grasduinen in de bibliotheek van God

Charles Horsthuis

Als gepensioneerd pastoraal werker laat Charles zich zijn leven lang al inspireren en gezeggen door verhalen uit de Bijbel. Voor hem is het begrijpen met het hart waar het om draait bij Bijbellezen. De oude en toch zo actuele verhalen zijn belangrijk voor hem, omdat ze oproepen om in het dagelijks leven in actie te komen.