Huiskamerproject: een Zin-vol gesprek aan de achtertafel
Inschrijven
Activiteit
Palliam thuis
Datum
Diverse data mogelijkheden
Tijd
Op jouw eigen tijd
Locatie
Thuis
Bijdrage
Vrijwillig

Huiskamerproject: een Zin-vol gesprek aan de achtertafel
Typ bovenstaande code over.
ontmoeting

Huiskamerproject: een Zin-vol gesprek aan de achtertafel

Waar ben je meer thuis dan in je eigen huis? Het is een omgeving waar je je veilig voelt, de temperatuur behaaglijk is en de koffie goed op smaak. Een locatie die prima geschikt is dus voor een goed gesprek over wezenlijke zaken.

Dit project wil je uitdagen om wat mensen (3 of 4) waar jij een klik mee hebt bij jou thuis uit te nodigen voor een Zin-volle avond of middag. Wanneer iedereen een kopje thee of koffie heeft kijk je samen naar een kort Youtube filmpje, lees je een gedicht of gebruik je een HEEL-reep om een gesprek op gang te brengen. Wat hier verder uit komt is aan jou en diegenen die je hebt uitgenodigd. Onder het genot van een glas fris, wijn of bier heeft deze avond of middag alles in zich wat jou na afloop misschien wel doet zeggen; dit willen we nog wel een keertje doen.

Lijkt het je wat maar weet je nog niet goed hoe je dit aan moet pakken? Neem dan gerust contact op. Dan kijken wij samen hoe je hier invulling aan zou kunnen geven. Je kunt ons mailen: info@palliam.nl of gewoon de inschrijfknop gebruiken en bij 'opmerkingen' je vraag stellen. 

Huiskamerproject: een Zin-vol gesprek aan de achtertafel

Kleine kring

Samen komen in de kerk of in een pastorie voor een Zin-volle avond is niet heel erg duurzaam. Het Palliam huiskamer project is een energiebesparend initiatief om toch in kleine kring met elkaar in gesprek te gaan rond geloofs- en levensvragen. 

Stel jij je huiskamer beschikbaar?