Palliam omarm-band
Inschrijven
Event
P-omarmband
Datum
Vanaf nu
Tijd
Elk moment
Locatie
Thuis
Bijdrage
€ 6.00
Levering
Het DIY setje -maar ook de kant en klare band- wordt zo spoedig mogelijk door een vrijwilliger bij je thuis (in de Bollenstreek) bezorgd in de kleur zwart, donkerblauw of legergroen. Geef je keuze aan in het opmerkingen vakje.

Palliam omarm-band
inspiratie

Palliam omarm-band

Met deze DIY set doe je jezelf en vooral ook een ander een groot plezier. Want het eindproduct gaat een glimlach op jouw gezicht en dat van iemand anders brengen.

In de set zit een touwtje en een sluiting. Verder heb je alleen nog een schaartje en een aansteker nodig. Zo kun jij laten zien dat jij je verbonden voelt met mensen voor wie deze Coronatijd niet meevalt. Misschien geldt dat ook wel voor jezelf. 

De Corona epidemie doet iets met ons. Dat we letterlijk op afstand moeten blijven van elkaar maakt ons kortaf, rusteloos en misschien wel down. Ook de gevolgen voor de economie worden steeds meer voelbaar. Het water staat velen aan de lippen.

Met deze omarm-band kun je knopen maken die lucht geven. Knopen die voor afleiding zorgen voor je zelf en die financiële ademruimte scheppen voor een ander. Want van iedere set is € 3,00 bestemd voor de lokale voedselbanken, de rest is voor materiaalkosten.

Bekijk hier hoe te knopen

Palliam omarm-band

De Palliam familie

Tiny, Bertijn, Saskia, Moniek, Leen, Bianca, Gemma, Andrea, Marije, Jan, Martien, Peter, Lia, Mieke en nog zoveel anderen.

 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.