Karakterband Temperantia - omdat meer niet altijd beter is
Inschrijven
Activiteit
Palliam omarmband
Datum
Vanaf nu beschikbaar
Tijd
Ieder moment
Locatie
Thuis
Bijdrage
€ 7,00
Levering

Het DIY setje wordt zo spoedig mogelijk door een vrijwilliger bij je thuis (in de parochie) bezorgd. Mocht je niet kunnen knopen dan kun je aangeven dat je een kant-en-klare karakterband wilt ontvangen. Geef dan je polsmaat aan in het opmerkingen vakje. 

Voor adressen buiten de parochie of als je hem opgestuurd wilt krijgen: maak dan svp € 3,00 extra over voor verzendkosten. Dat kan op rekeningnummer NL 75 RABO 0330 1597 39. Vermeld dan wel even je naam svp.


Karakterband Temperantia - omdat meer niet altijd beter is
Typ bovenstaande code over.
inspiratie

Karakterband Temperantia - omdat meer niet altijd beter is

Bij Palliam willen we omzien naar onszelf en naar elkaar en dat doen we door een nieuw initiatief te lanceren: de gele karakter-band voor het inoefenen van de matigheid (Temperantia).

Want wanneer je goed wilt worden in voetbal of volleybal dan zul je daarvoor moeten trainen en bij tijd en wijle karakter moeten tonen. Wanneer je als mens gelukkig wilt worden dan kun daar zelf een bijdrage aan leveren door matig en verstandig te leven. Matigheid (Temperantia) en verstandigheid (Prudentia) zijn deugden, levenshoudingen, die wanneer je je erin bekwaamt je tot een gelukkiger mens kunnen maken. Dit gaat niet vanzelf en garanties krijg je niet. Moed (Fortitudo), rechtvaardigheid (Justitia) zijn naast de eerder genoemde deugden ook hulpmiddelen op deze weg. Van hogerhand krijgen wij mensen dan nog hoop (Spes), geloof (Fides) en liefde (Caritas) aangereikt. Nu kunnen wij af en toe een steuntje in de rug gebruiken wanneer het gaat om het ons eigen maken of versterken van deze levenshoudingen.
Dit steuntje wil de Palliam karakter-band voor je zijn. Hij herinnert je aan de deugd die jij wilt inoefenen waar je behoefte aan hebt wanneer een beproeving zich aandient.

Toon jij ook karakter? Gebruik de 'inschrijfknop' naast deze tekst om een bestelling te plaatsen. Wil je meer dan één karakter omarm-bandset dan kun je het aantal bovenaan ophogen. 
Je zult een een paracord, drie kralen en een sluiting geleverd krijgen. Verder heb je alleen nog een schaartje en een aansteker nodig. 

Hulp bij het knopen: Klik hier voor een deugdelijke instructie

Karakterband Temperantia - omdat meer niet altijd beter is

Karakterband voor het goede doel

Van iedere omarmband gaat de helft van de opbrengst naar een doel wat deugd doet. We hebben gekozen voor het project 'de fietsmaatjes'.