Palliam omarm-band
Inschrijven
Activiteit
Palliam omarmband
Datum
Beschikbaar
Tijd
Elk moment
Locatie
Thuis
Bijdrage
€ 6.00
Levering

Het DIY setje -maar ook de kant en klare band- wordt zo spoedig mogelijk door een vrijwilliger bij je thuis (in de parochie) bezorgd in de kleur zwart, donkerblauw of paars. Geef je keuze aan in het opmerkingen vakje.

Voor adressen buiten de parochie of als je hem opgestuurd wilt krijgen: maak dan svp € 3,00 extra over voor verzendkosten. Dat kan op rekeningnummer NL 75 RABO 0330 1597 39. Vermeld dan wel even je naam svp.


Palliam omarm-band
Typ bovenstaande code over.
inspiratie

Palliam omarm-band

Bij Palliam willen we omzien naar elkaar en dat doen we door een DIY set aan te bieden waarmee je jezelf en vooral ook een ander een groot plezier doet. Want het eindproduct gaat een glimlach op jouw gezicht en dat van iemand anders brengen. Daarvoor is de 'inschrijfknop' hiernaast nu te gebruiken om een bestelling te plaatsen. Wil je meer dan één omarm-band dan kun je het aantal bovenaan ophogen. 

In de set zit een touwtje en een sluiting. Verder heb je alleen nog een schaartje en een aansteker nodig. Zo kun jij laten zien dat jij je verbonden voelt met mensen voor wie deze Coronatijd niet meevalt. IC-personeel, ouderen, zelfstandigen, eigenlijk iedereen. Misschien geldt dat ook wel voor jezelf. 

Want de Corona epidemie doet nog steeds iets met ons. Onze samenleving dreigt erdoor in tweeën gesplitst te worden. Oplopende besmettingscijfers, QR codes, 1,5 meter afstand; ze blijven de gemoederen bezig houden. De rek is er bij velen uit op sociaal/psychisch en economisch vlak. Het water staat velen aan de lippen.

Met deze omarm-band kun je knopen maken die lucht geven. Knopen die voor afleiding zorgen voor jezelf en die financiële ademruimte scheppen voor een ander. Want van iedere set is € 3,00 bestemd voor het project 'de fietsmaatjes', de rest is voor materiaalkosten.

Ben je niet zo'n knoper maar wel een koper? Er zijn ook kant-en-klare varianten aan te schaffen. Vermeld bij de opmerkingen je voorkeur voor deze variant (en ook je polsmaat) en onze vrijwilligers gaan voor je aan de slag.

Bekijk hier hoe te knopen

Palliam omarm-band

De Palliam achterban

Trees, Lia, Bianca, Hubert, Jan, Martien, Peter, Gianni, Piet, Koen, Klaas, Tiny, Bertijn, Hannie, Ruud, Titia, Rina, Ron, Theo, Rob, John, Riet, Anouschka, Jolanda, Twan, Marga, Marja, Ria, en nog vele anderen.