ZaterdagAvondAnderZ
Event
P-mass
Datum
Zaterdag 10 en 17 november, 8 december
Tijd
19:00 tot 20:00 uur
Locatie
Maria ter Zeekerk Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
vrijwillig
27.10 'Sterke vrouwen'

In deze ZAAZ-viering staan twee sterke vrouwen centraal, namelijk Maria en haar veel oudere nicht Elisabet, ze zijn op dat moment allebei in verwachting. Er zullen Bijbelverhalen worden gelezen over Maria die door het bergland reist en op bezoek gaat bij Elisabet. Wanneer Elizabet de begroeting van Maria hoort beweegt het kind in haar schoot waarna zij de woorden uitspreekt: Gezegend ben je onder de vrouwen en gezegend is de vrucht van je schoot. Anima Mea zingt tijdens deze viering passende liederen, begeleid door piano en dwarsfluit. Heb je een mooie afbeelding of een beeld van één of beide vrouwen neem die dan mee, dan krijgen ze een ereplaatsje tijdens de viering.


ZaterdagAvondAnderZ
ontmoeting

ZaterdagAvondAnderZ

Zoals het woord al zegt, ZAAZ-vieringen zijn anders dan traditionele kerkdiensten. Het zijn vieringen rond speciale thema's, die dankzij de gekozen muziek, tekst en beeld een eigen invulling krijgen. Telkens weer wordt een actueel onderwerp verder uitgediept. Met steeds wisselende uitvoerenden. Laat je verrassen en neem ook eens deel aan een van deze ZAAZ-vieringen.

ZaterdagAvondAnderZ ZAAZ

Alle ZAAZ-vieringen kennen een cultuur van vieren, bezinnen en vertellen. Elk met een eigen karakter en inspirerende spiritualiteit.