Adventsretraite ~ online
Activiteit
Palliam online
Datum
Gestart op zondag 3 december
Tijd
Op een voor jou vast tijdstip
Locatie
Online
Bijdrage
Vrijwillig

Adventsretraite ~ online
Typ bovenstaande code over.
ontmoeting

Adventsretraite ~ online

De vier weken voor kerst, de Adventstijd, is vanouds een periode van inkeer en reflectie. Daarom kun je ook nu weer meedoen met de Adventsretraite. Dit jaar is het thema "Baan een weg voor de Heer". Wat je in de retraite op het spoor zult komen bij jezelf is niet op voorhand te zeggen. Het is in die zin een onbekende weg die je moet durven gaan in vertrouwen. Nodig zijn: doorzettingsvermogen, een open geest en geduld. God laat zich zien, daar waar Hij zich wil laten zien aan jou, op de web die jij voor hem hebt klaargelegd.

Voor deelname aan de digitale retraite kun je terecht bij onderstaande link. Je ontvangt dan dagelijks een gebedsmail. In deze mail staat de meditatie voor de volgende dag. Zo'n meditatie bestaat uit een Bijbeltekst en enkele vragen die je helpen om de woorden binnen te laten komen in je hart.

Jezuïet Bastiaan van Rooijen schreef de retraite van dit jaar. In dit interview vertelt hij op welke innerlijke reis hij hoopt.

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hiervoor uittrekt. Om de dagelijkse mails te ontvangen klik hier

Adventsretraite ~ online

Platform Ignatiaanse spiritualiteit

Dit is het platform voor ignatiaanse spiritualiteit van de jezuïeten in de Lage Landen. Je kunt bij hen terecht voor retraites en geestelijke begeleiding. Online zijn ze actief met een dagelijkse gebedspodcast en met digitale retraites. Daarnaast produceren ze (online) tal van artikelen, meditaties, gebeden, podcasts, video's en lezingen vanuit de ignatiaanse spiritualiteit.