Beschermengeltjes knopen ~ Huiskamerproject
Inschrijven
Activiteit
Palliam thuis
Datum
Diverse data mogelijk
Tijd
Middag of avond
Locatie
Thuis
Bijdrage
Vrijwillige bijdrage (minimaal € 5,00)
Vrijwillige bijdrage
De bijdrage is bestemd voor daklozen opvang "de BinnenVest" in Leiden. Zo maakt jouw beschermengeltje meerdere mensen blij.

Beschermengeltjes knopen ~ Huiskamerproject
Typ bovenstaande code over.
inspiratie

Beschermengeltjes knopen ~ Huiskamerproject

Waar ben je meer thuis dan in je eigen huis? Het is een omgeving waar je je op je gemak voelt, de temperatuur behaaglijk is en de koffie goed op smaak. Een locatie die prima geschikt is dus voor het knopen van een beschermengeltje.

Dit project wil je uitdagen om wat mensen (3 of 4) waar jij een klik mee hebt bij jou thuis uit te nodigen voor een knoopavondje of middag. Wanneer iedereen een kopje thee of koffie heeft zal Chantal van Dam het één en ander vertellen over engelen in onze traditie. Daarna legt zij stap voor stap uit hoe je de knopen kunt leggen. Als de engeltjes klaar zijn worden ze gezegend en kunnen ze uitvliegen.

Lijkt het je wat? Meldt je dan aan met de rode inschrijfknop links dan nemen wij contact op met Chantal. Je kunt ons ook mailen: info@palliam.nl. 

Beschermengeltjes knopen ~ Huiskamerproject

Huiskamer project

Samen komen in de kerk of in een pastorie voor een Zin-vol knoopavondje of -middag is niet heel erg duurzaam. Het Palliam huiskamer project is een energiebesparend initiatief om toch in kleine kring met elkaar aan het praten en knopen te gaan. 

Stel jij je huiskamer beschikbaar?