Allerzielen nieuwe stijl: het geleefde leven vieren

Allerzielen nieuwe stijl: het geleefde leven vieren
Typ bovenstaande code over.
wat komen we tegen

Allerzielen nieuwe stijl: het geleefde leven vieren

St. JOZEF / Noordwijkerhout
Pastoor André Goumans gaat op 2 november om 19:00 uur voor in een Allerzielenviering, ondersteund door het HB koor. De namen van degenen waarvan in het afgelopen jaar afscheid is genomen worden genoemd. Na de viering worden de graven gezegend en er brandende kaarsen bij geplaatst.

St. JEROEN / Noordwijk
Op 2 november is er een Allerzielenviering om 19.00 uur met pastor Theo Blokland. Tijdens 'Allerzielen in het Licht' wordt de begraafplaats aan de Gooweg tot 21.30 uur in het licht gezet. Diaken Bertijn Prins zal rondlopen om graven te zegenen. Er zal muziek worden gespeeld en er zijn koren. Ook kan er worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie/thee.

St. BARTHOLOMEUS / Voorhout
De sfeervolle gebedsdienst ‘Allerzielen in het Licht’, met pastor Marion Claassens en het Middenkoor, begint op 2 november om 19.00 uur. Op de begraafplaats zijn van 18.30 tot 21.00 uur allerlei activiteiten te beleven. Deze is dan prachtig verlicht en er zal luisterrijke muziek en toepasselijke gedichten te horen zijn. Ook kan je er een brief schrijven aan een dierbare overledene. Alle brieven zullen aan het einde van de avond op een bijzondere manier worden verbrand.

St. MATTHIAS / Warmond
De Allerzielenviering rondom het thema ‘Toen, Nu en voor Altijd’ wordt op 28 oktober om 19.00 uur gehouden. In woord en muziek wordt er naar troost en moed gezocht om verder te gaan. Na afloop van de viering kan je meegaan naar het kerkhof waar passend wordt stil gestaan bij de mensen van voorbij.

VICTORHUIS /Noordwijkerhout
Op 2 november is in het Victorhuis van 18.30 tot 19.15 uur een Allerzielen gedenkdienst voor en door kinderen. Ze komen met eigen teksten, gedichten en foto’s van een dierbaar iemand (of van iets anders als een overleden huisdier) die ze willen herdenken.

St. PANCRATIUS / Sassenheim
Het kerkhof zal op 2 november van 19.00 uur tot 20.00 uur door fakkels worden verlicht en zal er sfeervolle muziek te horen zijn. Op 5 november zal pastor Peter Owel om 10.00 uur samen met het Gemengd Koor de viering ‘In liefde Verbonden’ verzorgen. Aansluitend kan je mee naar de begraafplaats, waar graven en urnen worden gezegend en kaarsen worden gebrand.

St. VICTORKERK / Noordwijkerhout
De Allerzielenviering van 2 november met pastor Peter Owel begint om 19.00 uur. Aan de hand van  inspirerende verhalen, gedichten en muziek zal stil worden gestaan bij de pijn van verlies, maar ook bij de troost van de verbindende kracht van liefde. Het duo ‘In Verwondering’ verzorgt de muziek.

Reageren