Willem Glaudemans over Levensmissie

Willem Glaudemans over Levensmissie
Typ bovenstaande code over.
wat komen we tegen

Willem Glaudemans over Levensmissie

In zijn lezing gaat Glaudemans in op de thema's: Waarom ben je hier op aarde? Wat is je levensmissie? Wat geeft jouw leven richting en vervulling? Essentiële vragen die maar weinig mensen rechtstreeks kunnen beantwoorden. Toch mogen we ervan uitgaan dat iedere ziel met een bepaalde bedoeling geïncarneerd is. Maar vaak zijn we ons die niet meer bewust. Als kind hadden we nog dromen wat we wilden worden, later als we groot waren.

Vaak zit er nog een kern van waarheid in die dromen. Regelmatig kruisen je levensweg en je missie elkaar, momenten die haast ongemerkt voorbij gaan en worden afgedaan als niet realistisch. We hebben een levensmissie. Je hebt immers niet voor niets talenten meegekregen. Waar vind jij je schat? Niet op een gebaand pad, dat is het pad van een ander. Durf je buiten de gebaande paden te gaan om je levensmissie te vinden en te vervullen?

Willem Glaudemans studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht en promoveerde op een proefschrift over de literatuuropvattingen van Willem Frederik Hermans. Meteen na zijn promotie begon hij met het vertalen van spirituele boeken en gnostische geschriften. Ook was hij eindredacteur van de vertaling van Een cursus in wonderen. Hij schrijft sprookjes, gedichten en boeken in de Biblios-serie.

Het Centrum voor Bezinning en Inspiratie (CBI) richt zich op mensen die op zoek zijn naar innerlijke vorming en groei. Het CBI bouwt aan een netwerkgemeenschap van zinzoekers. Het biedt laagdrempelig retraites, meditatieve activiteiten en cursussen. Door samen activiteiten te doen ontstaat verinnerlijking, verstilling en onderlinge herkenning, verbondenheid en betrokkenheid.

 

Reageren