Breek-de-Week
Event
P-lab
Datum
Elke woensdagochtend t/m 24 april
Tijd
van 10.15 tot 11.30 uur
Locatie
Palliam Nieuwe Zeeweg 75 Noordwijk
Bijdrage
Vrijwillig
Activiteiten

6 maart - STYLING: Detta Miedema laat je ontdekken welke kleding en accessoires optimaal bij jouw gezichts-en lichaamsvormen passen. Daarbij gaat het haar er vooral om de mooie kanten van je naar boven te halen.

13 maart - KOM UIT JE COMFORTZONE: in gesprek met Elise Simonis over het verleggen van je grenzen.

27 maart - PATRONEN TEKENEN: Thea van Schooten laat je aan de hand van tekeningen van Escher (en andere kunstenaars) lijnen trekken en patronen tekenen. Je zult ontdekken dat deze daardoor grensverleggende vormen krijgen.


Breek-de-Week
ontmoeting

Breek-de-Week

Er zijn genoeg manieren om contact te onderhouden. Er is altijd wel een manier om online even iets te delen. Toch lijkt het alsof het allemaal steeds oppervlakkiger wordt, terwijl steeds meer mensen op zoek zijn naar verdieping. Zo'n speciaal contactmoment is er elke woensdagochtend bij Breek-de-Week. Met geregeld ook een zingevende activiteit. Vooraf opgeven is niet nodig, je bent van harte welkom. En, neem gerust iemand mee.

In gesprek

Je krijgt amper de kans om eens gewoon met elkaar in gesprek te gaan. Vooral met mensen uit de buurt die je normaal niet zo snel zou spreken. Breek-de-Week is zo'n moment in de week waar welkome ontmoetingen ontstaan. Soms over een onderwerp, soms alleen met een kop koffie. 

 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.
Word vriend

Help je ons mee om het programma verder uit te breiden?
 

Vriend worden