DIY: zelf een schilderij maken ~ Noordwijk
Event
Palliam workshop
Datum
Woensdag 19 mei (middag)
Tijd
Van 13.30 tot 16.00 uur
Locatie
Palliam Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
€ 5,00
Zoeken naar een nieuwe datum

De datum 19 mei lukt nog niet dus we zoeken naar een nieuwe datum. Tot die tijd kun je even niet aanmelden. Zodra er een datum bekend is staat hij op de website.

Volgeboekt
Wanneer dit event is volgeboekt kunnen we je naam op de wachtlijst zetten. Stuur dan een mailtje aan info@palliam.nl.

Anderhalvemeter
We volgen nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en beperken daardoor het aantal deelnemers aan dit event plus dat we dringend adviseren om een mondkapje te dragen.


DIY: zelf een schilderij maken ~ Noordwijk
ontmoeting

DIY: zelf een schilderij maken ~ Noordwijk

Geef je creativiteit de vrije teugel en maak je eigen kunstwerk voor de zomertentoonstelling van 2021! Vorig jaar kon deze door het welbekende virus niet doorgaan vandaar dat er gekozen is voor hetzelfde thema: Vrijheid vanuit compassie.

Onder begeleiding van Piet van der Ploeg en Marije Groenewoud kun je laten zien wat vrijheid en compassie voor jou betekenen. Samen schilderen nodigt uit tot gesprek en verbindt jong en oud met elkaar. De resultaten van dit creatieve proces zijn de hele zomer te zien in de Duintuin van Palliam.

De bijdrage gebruiken wij om alle benodigde schildermaterialen in te kopen. Wilt u bij de opmerkingen aangeven of u in de middag of in de avond komt?

DIY: zelf een schilderij maken ~ Noordwijk

Zomertentoonstelling organisatie

Marije Groenewoud, Piet van der Ploeg en Moniek de Zeeuw zijn drie bevlogen cultuurliefhebbers. Zij weten een verbinding te leggen tussen generaties en tussen de verschillende dorpskernen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de opmerkelijke zomertentoonstelling in het kader van 'Vrijheid vanuit compassie'.

 


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.