Het Ware Paradijs
Inschrijven
Event
P-talk
Datum
Maandag 27 januari
Tijd
van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie
Palliam Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
€ 5,-
Parkeren
Vraag om een P-kaart van € 1,-

Het Ware Paradijs
bezinning

Het Ware Paradijs

Tom Buijtendorp geeft in deze P-talk een meeslepend verslag van zijn zoektocht naar het ware paradijs. Aan de hand van eeuwenoude bronnen neemt hij je mee op een spannende expeditie over drie continenten. Hiermee weet hij een nieuw licht te laten schijnen op het paradijsverhaal van Genesis en het vervolg erop. Dit reisverslag slaat een brug tussen geschiedenis, archeologie en religie. Het is een hoopvol verhaal dat aangeeft waartoe de samenwerkende mens uiteindelijk in staat is. Het boek kreeg breed ruime aandacht, van National Geographic Magazine en Filosofie Magazine, tot Geschiedenis Magazine en Archeologie Magazine.

'Het Ware Paradijs' is na afloop tegen contante betaling te koop voor € 25,- en de schrijver zal het boek met plezier signeren.

Tom Buijtendorp

Tom promoveerde aan de VU op een proefschrift over de Romeinse stad Forum Hadriani, het huidige Voorburg en schreef veel over archeologie. Als D66 statenlid in Noord-Holland was hij actief in de cultuurhistorie. Dit is het vierde publieksboek van de oud NRC journalist die ook regelmatig goedbezochte lezingen geeft.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.
Word vriend

Help je ons mee om het programma verder uit te breiden?
 

Vriend worden