Uniek Lig & Beleef concert
Inschrijven
Event
P-concert
Datum
Zaterdag 31 augustus
Tijd
Van 20.30 tot ca. 22.00 uur
Locatie
Maria ter Zeekerk Nieuwe Zeeweg 73 Noordwijk
Bijdrage
€ 27,-
De online kaartverkoop is gestart!

Aan de kerk zijn geen klaarten te koop, alleen via deze website. Er zijn slechts een beperkt aantal ligplaatsen. Voor dit lig & beleef concert moet je zelf een matje meenemen waarop je tijdens het concert kunt gaan liggen.


Uniek Lig & Beleef concert
inspiratie

Uniek Lig & Beleef concert

De Belgische pianist Steven Vrancken speelt al 10 jaar lang het publiek plat nog voordat het concert is begonnen. Liggen, luisteren en genieten. Door je als het ware te nestelen op een matje beleef je een totaal ander concert dan normaal. Je droomt al liggend weg op de neoklassieke pianomuziek, die door Steven zelf is gecomponeerd. Het lijkt wel alsof de hemel zich boven je opent en de muziek je verrassende inzichten brengt. Dit concert is een meditatieve ervaring waarvan je altijd al hoopte dat je die een keer zou gaan meemaken.

Voor een korte impressie dit YouTube filmpje

'Zijn muziek grijpt me aan, maakt indruk en blijft onderhuids hangen. Alsof je even in een andere wereld bent’ (G. Sleurs)

'De ligconcerten zijn uniek. Je ligt als onder een boom in het gras te luisteren naar klanken die je bijna voelt als regendruppels, op het ritme van de wind, de zee, de hemel... Stress maakt plaats voor tijdloze ruimte, innerlijke vrede en heling van de ziel' (L. Caris)

'Deze muziek wil ik graag horen op de mooiste, de droevigste en de meest intense momenten van mijn leven. Dankjewel Steven’ (L. Van Malderen)

Steven Vrancken

Zijn allereerste pianoconcert gaf Steven in 2008. Dit was meteen al een concert waarbij je liggend luistert. Het 'liggen' is zijn handelsmerk geworden. Inmiddels heeft hij een groot repertoire opgebouwd en verschillende albums uitgebracht. Begin dit jaar is ‘In Between’ uitgekomen en lovend ontvangen door de vele playlist curatoren op Spotify. Zijn website laat je de veelzijdigheid van hem als componist en pianist goed beleven.


 
Altijd actueel

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Dat gaat het snelst via onze digitale nieuwsbrief.

We zien je graag terug bij Palliam

Typ bovenstaande code over.
Word vriend

Help je ons mee om het programma verder uit te breiden?
 

Vriend worden